Program de vizitare: Miercuri - Duminica: 10:00 - 18:00 (închis luni și marți)

Sincretic Bastion 2021

Durata evenimentului

începutul evenimentului
sfârşitul evenimentului

Muzeul Național al Banatului cu sprijinul Consiliul Județean Timiș organizează în zilele de 24 și 25 iunie 2017, la Bastionul Maria Theresia, intervalul orar 20.30-23.00, evenimentul muzical Sincretic Bastion 2021 – două concerte în aer liber, în care muzica clasică va întâlni rock-ul simfonic.

Evenimentul va debuta sâmbătă, 24 iunie, ora 20.30, cu un concert de excepție susținut de Orchestra Operei din Novi Sad. Alături de aceasta, pe scenă vor urca soliști de prestigiu în lirica operelor din Viena, Berlin, Seul și Timișoara, cu un repertoriu internațional de mare popularitate. Katarzyna Dondalska, Natalia Ushakova, Anda Luoise Bogza, Jegyung Yang, Aura Twarowska sau Jongming Park sunt câteva din numele sonore care vor prezenta o gală de operă cu arii și duete din creația compozitorilor W.A. Mozart, G. Rossini, J. Strauss, G. Puccini, Ch. Gounod.

Dumincă, 25 iunie, de la aceeași oră, evenimentul va culmina cu spectacolul extraordinar prezentat de Pasărea Rock și mezzosoprana Aura Twarowska, acompaniați de Orchestra Simfonică a Vojvodinei.

Ambele concerte se vor defășura sub bagheta Maestrului Radu Pop, liantul celor două seri muzicale.

© 2021 - All rights reserved MNaB 2021
homephone-handsetcrossmenuchevron-down