Program de vizitare: Miercuri - Duminica: 10:00 - 18:00 (închis luni și marți)

Relații cu Publicul și Organizări Expoziții

Biroul Relații cu Publicul și Organizări Expoziții

Biroul Relații cu Publicul și Organizări Expoziții a fost înființat în 2019. Este, practic, un liant între ceea ce înseamnă activitatea Muzeului Național al Banatului și a specialiștilor instituției și public. Activitatea derulată de Biroul de Relaţii cu Publicul şi Organizare Expoziţii constă, cu prioritate, în dezvoltarea şi menţinerea imaginii publice a Muzeului Naţional al Banatului.

O atenție deosebită este acordată dezvoltării şi menţinerii unei relaţii profesionale cu mass media locală (scrise, on-line şi audio-video) în vederea mediatizării activităţii de organizare de expoziţii și evenimente în cadrul Muzeului Național al Banatului. 

Biroul este format dintr-o echipă de cinci persoane, inspectori de specialitate, dar și administratorul Muzeului „Traian Vuia” din localitatea cu același nume. 

Activitatea de comunicare desfăşurată prin intermediul Biroului de Relaţii cu Publicul şi Organizare Expoziţii se bazează pe oferirea de informaţii prompte, asigurarea transparenţei instituţionale, precum şi o colaborare bună cu redacţiile publicaţiilor, posturilor de radio şi televiziune locale, reprezentate la nivelul județului Timiş.

© 2021 - All rights reserved MNaB 2021
homephone-handsetcrossmenuchevron-down