Program de vizitare: Miercuri - Duminica: 10:00 - 18:00 (închis luni și marți)

Salonului Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice

Durata evenimentului

începutul evenimentului
sfârşitul evenimentului

Muzeul Național al Banatului și Consiliul Județean Timiș în colaborare cu Ștefan Popa-POPA’S au onoarea de a vă invita în perioada 24 – 26 noiembrie 2017, la Deschiderea Salonului Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice, care va avea loc la Bastionul Maria Theresia, începând cu ora 16:00.

La acest eveniment participă caricaturiști din șase continente și nume importante precum Nicu Alifantis, Horațiu Mălăele, Gheorghe Zamfir, Florin Piersic, Dan Puric, creând cel mai mare regal al caricaturii din toată lumea.

Această manifestare este rezultatul dorinței artiștilor din toate colțurile Europei, de a aduce un omagiu “regelui caricaturii” Ștefan Popa-POPA`S, cel mai apreciat caricaturist din lume, intrat în cartea recordurilor, foarte cunoscut și admirat de către cei mai importanți politicieni și conducători din lume.

Programul manifestărilor va cuprinde diverse activități precum caricaturi live pentru toți participanții executate de mari caricaturiști ai lumii, lansare de carte prezentată de Cornel Ungureanu (președintele Uniunii Scriitorilor din Banat) și întâlniri cu Gheorghe Zamfir, Dorel Vișan și Florin Piersic.

Expoziția POPA’S poate fi admirată în perioada 24 noiembrie – 17 decembrie la Bastionul Maria Theresia, orar de vizitare 10:00 – 18:00.

© 2021 - All rights reserved MNaB 2021
homephone-handsetcrossmenuchevron-down