Program de vizitare: Miercuri - Duminica: 10:00 - 18:00 (închis luni și marți)

„Legenda Casei H” – proiecție și dezbatere pe tema unui spectaculos proiect arhitectural

Durata evenimentului

începutul evenimentului
23.11.2022
sfârşitul evenimentului
23.11.2022

Muzeul Național al Banatului vă invită să vizionați, miercuri, 23 noiembrie, de la ora 18.00, în mansarda B1 a Bastionului Theresia, un documentar despre o locuinţă unicat în România: Legenda Casei H.

Proiecția va fi urmată de o dezbatere/discuție cu Radu Mihăilescu și Andrei Herczeg, moderată de Adriana Babeți.
„Legenda Casei H” prezintă unul dintre cele mai premiate proiecte arhitecturale din țara noastră. Documentarul face parte din seria „Timișoara. Harta secretă: oameni și locuri”, în care Adriana Babeți, alături de echipa formată din Cristian Văduva, Ovidiu Hrin, Alex Pascu, Silvia Hrin și Alex Condrache, explorează istoriile uitate, neștiute, dar impresionante, ale Timișoarei și îi aduce în atenția publicului pe unii dintre oamenii deosebiți ai locului.
Proiectul „Timișoara. Harta secretă: oameni și locuri” este unul comun al Casei de Cultură a Municipiului Timișoara și al Universității de Vest din Timișoara. Proiecția este realizată în contextul Beta 2022 – bienala timișoreană de arhitectură. Proiectul face parte din Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, este finanțat de Primăria Municipiul Timișoara prin Casa de Cultură a Municipiului Timișoara și Centrul de Proiecte.

© 2021 - All rights reserved MNaB 2021
homephone-handsetcrossmenuchevron-down