Program de vizitare: Miercuri - Duminica: 10:00 - 18:00 (închis luni și marți)

GALA „STELE ROMÂNEȘTI”

Durata evenimentului

începutul evenimentului
10.11.2022
sfârşitul evenimentului
10.11.2022

GALA „STELE ROMÂNEȘTI”

Muzeul Național al Banatului cu sprijinul Consiliului Județean Timiș aduce pe scena Teatrului Național Timișoara o parte din strălucirea unor personalități care au marcat viața artistică și culturală din țară. Gala „Stele Românești” este evenimentul organizat în data de 10 noiembrie 2022, care îl are ca protagonist pe nimeni altul decât Mircea Baniciu.

Artistul Mircea Baniciu este o voce inconfundabilă care a străbătut generații și a traversat epoci, o voce care transmite o imensă bucurie și prin care a împărtășit de fiecare dată talentul și capacitatea creativă. Pentru că Mircea Baniciu a dat enorm publicului în cei peste 50 de ani de carieră, a venit momentul ca şi noi să-i dăm ceva înapoi şi să-l omagiem așa cum se cuvine, printr-un un eveniment special, dar relaxat, realizat cu mijloacele artei spectacolului şi ale industriei de entertaining.

Gala „Stele Românești”, care îl are protagonist pe Mircea Baniciu la Teatrul Național din Timișoara (locul in care a debutat, de fapt), face parte dintr-o serie de evenimente concept dedicate acelor personalităţi care au atins maturitatea profesională, au reprezentat România în lume şi au adus o contribuţie importantă  în domeniul lor de activitate. Prin urmare, și de această dată, cel sărbătorit se va afla în postura …invitatului special la un un eveniment exclusivist, înconjurat de prieteni, colaboratori, oameni apropiaţi dar şi de oficialităţi sau reprezentaţi ai națiunii de care a rămas atât de legat. Pe parcursul a 3 ore, vom asista la o avalanșă de surprize, în egală măsură pentru protagonist și pentru public, pentru că Gala îşi propune să fie o incursiune subiectivă şi sentimentală atât în viață profesională cât și în cea personală a veșnic tânărului menestrel sub forma unui spectacol la care conspiră familia, prietenii de-o viață și partenerii de scenă, trecând de la performanțe la provocări.

Amfitrionul acestei seri a emoțiilor va fi Horia Brenciu.

Organizat de Muzeul Național al Banatului, evenimentul beneficiază de susținerea financiară a Consiliului Județean Timiș și este produs de ASIS Mapamond, în coproducție cu TVR. Accesul în sala Teatrului Național Timișoara, pe bază de invitații confirmate anterior, se face începând cu ora 18.00, cu primirea invitaților pe covorul roșu. Spectacolul începe la ora 19.00 și este înregistrat de TVR Timișoara iar prin confirmarea participării cei prezenți își dau acordul de preluare a imaginilor.

© 2021 - All rights reserved MNaB 2021
homephone-handsetcrossmenuchevron-down