Program de vizitare: Miercuri - Duminica: 10:00 - 18:00 (închis luni și marți)

Expoziția „Îndrăgostiți de Amintiri”

Durata evenimentului

începutul evenimentului
15.06.2023
sfârşitul evenimentului
16.08.2023
Emoții, povești și amintiri încapsulate în imagini – bine ați venit la ediția a III-a a expoziției „Îndrăgostiți de Amintiri”!
Ați căutat în albumele de familie, ați scos la lumină istoria dragostei de odinioară și ați împărtășit-o cu noi prin fotografii pline de căldură și afecțiune. Ați deschis cuferele cu amintiri, ați selectat acea fotografie care respiră “iubire” și ne-ați permis să o includem în concurs.
Poveștile voastre au atins inimile urmăritorilor noștri care, cu mare emoție, au votat și au ales câștigătorii. Pentru a celebra aceste frumoase mărturii ale iubirii, noi am pregătit 3 premii și 2 mențiuni, dar nu numai. Ne-am străduit și să transformăm aceste clipe imortalizate într-o expoziție de suflet.
Ei bine, timpul așteptării s-a sfârșit! Expoziția își deschide porțile începând cu ziua de mâine, 16 iunie 2023, în holul de la etaj al Bastionului Maria Theresia.
Vă așteptăm cu nerăbdare să vă bucurați de aceste povești de dragoste vizuale, care ne leagă și mai mult de trecutul nostru.
© 2021 - All rights reserved MNaB 2021
homephone-handsetcrossmenuchevron-down