Program de vizitare: Miercuri - Duminica: 10:00 - 18:00 (închis luni și marți)

Epoca Frumoasă

Durata evenimentului

începutul evenimentului
30.05.2023
sfârşitul evenimentului
30.06.2023

Vă invităm cu drag la un eveniment plin de eleganță și rafinament, care va avea loc săptămâna viitoare în holul de la etajul Bastionului Maria Theresia. Sub numele de “Epoca frumoasă”, această expoziție este organizată de colega noastră muzeograf, Corina Cranciova.
În această seară specială, 29 de copii talentați pregătiți de Adelina Ardelean, artist plastic și profesoara lor, vor expune lucrările lor înrămate, inspirate de frumusețea Belle Epoque. Această perioadă însemnată din istoria lumii, cuprinsă între sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX, a fost martora unor schimbări importante în societate și cultură.
Pe lângă expoziție, ne vom bucura și de prezența elevilor olimpici de la Liceul de Muzică Ion Vidu, care vor încânta audiența cu momente muzicale deosebite. Cântecele și acordurile lor vor completa perfect atmosfera și vor reînvia frumusețea Belle Epoque în inimile noastre.
Vernisajul expoziției “Epoca frumoasă” va avea loc în holul de la etajul Bastionului Maria Theresia, marți, 30 mai, la ora 17:00.
Fiți martorii unei serate pline de artă, frumusețe și evocare a unei epoci memorabile.

© 2021 - All rights reserved MNaB 2021
homephone-handsetcrossmenuchevron-down