Program de vizitare: Miercuri - Duminica: 10:00 - 18:00 (închis luni și marți)

Ziua Județului Timiș

Durata evenimentului

începutul evenimentului
sfârşitul evenimentului
🎶 Sărbătorim Ziua Județului Timiș cu un concert extraordinar!
🌟 Mâine, 26.07.2024, la ora 20:00, te așteptăm la Muzeul Satului Bănățean pentru un eveniment de neuitat! Mihail, unul dintre cei mai eclectici artiști ai scenei muzicale românești, va susține un concert special. În deschidere, Maryliss va încânta audiența cu talentul său. Accesul este gratuit!
📅 Data: 26.07.2024
🕗 Ora: 20:00
📍 Locație: Muzeul Satului Bănățean, Timiș
🎟️ Acces: Gratuit
Despre Mihail:
Născut pe 15 noiembrie 1990 în Basarabia, Mihail Sandu și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă. La doar 4-5 ani, părinții i-au cumpărat un pian micuț, iar de atunci muzica a devenit parte din viața lui. A urmat școala de pian și a continuat să exploreze acest univers fascinant. Prima experiență pe scenă, la vârsta de 7 ani, a fost un moment definitoriu, oferindu-i o senzație de libertate și adrenalină.
În 2009, Mihail s-a mutat în România pentru a studia designul la Cluj. Deși inițial a ales această direcție, muzica a continuat să-l cheme, iar după absolvire a decis să se dedice complet acestui domeniu. Acum, Mihail îmbină arta vizuală cu muzica, creând o experiență completă pentru fani.
🎶„Totul se transformă-ntr-un vis,
Totul ce simțim, uităm rapid
Ia-mă tu de mână, eu insist
Pas cu pas pornim spre necuprins,
Inimă!”
🌟Vino să retrăim împreună momente magice alături de Mihail și Maryliss!
Te așteptăm cu drag!
© 2021 - All rights reserved MNaB 2021
homephone-handsetcrossmenuchevron-down